E-Prodavnica

Kneza Danila 4, Beograd

info@epupin.rs

011.33.40.174 / 060.36.36.652

Alarmni sistemi

Ugradnja alarmnih sistema zahteva ozbiljnu pripremu i organizaciju. Da bi jedan alarmni sistem funkcionisao savršeno potrebno je izraditi kvalitetan projekat na osnovu koga se izračunava cena i vreme potrebno za ugradnju i puštanje u rad jednog alarmnog sistema.

 

Ukoliko Vam je potrebna ugradnja alarma ili alarmnog sistema prvi korak je kontakt sa našim inženjerima koji će izaći na teren da utvrde uslove za ugradnju alarmnog sistema.

 

Zatim se izrađuje projekat alarmnog sistema. Uz pomoć projekta dobijamo i konačnu cenu ugradnje i projekat sa kalkulacijom se šalje klijentu na odobrenje.

 

Projekat sadrži sve informacije o uređajima koji se ugrađuju, standardima koji će se koristiti prilikom ugradnje,načinu funkcionisanja sistema, rasporedu elemenata u prostoru i pojedinačne cene uređaja i usluga.

 

Ukoliko klijent prihvati ponuđene uslove i rokove, klijentu se ispostavlja predračun po projektu. Najkasnije 48 sati posle evidentirane uplate, pristupa se ugradnji alarmnog sistema.

 

Rokovi za izvođenje radova su navedeni u ugovoru i strogo se poštuju.

 

Pupin Electronics preporučuje ugradnju PARADOX ALARMNIH SISTEMA jer su se u dosadašnjem iskustvu pokazali kao najkvalitetniji i najpouzdaniji alarmni sistemi.

E-PRODAVNICA

Povoljna kupovina IT opreme, AV opreme,

uređaja za video nadzor...

KONTAKT

Kneza Danila 4, Beograd

011.33.40.174

060.36.36.652

Radno vreme: Radnim danom od 09h do 18h, subotom od 09h do 15h

Informacije:

Finansije:

Odgovorno lice:

Servis:

Web dizajn:

Reklamacije:

Pupin Electronics © 2017