E-Prodavnica

Kneza Danila 4, Beograd

info@epupin.rs

011.33.40.174 / 060.36.36.652

Kontrola pristupa

Sistemi za kontrolu pristupa služe za nadzor i fizičku zaštitu zgrada ili njihovih delova. Osnovni zadatak sistema je dozvola pristupa - ulaza ili prolaza - isključivo ovlašćenim osobama.

 

Pristup se omogućava ili sprečava automatskim delovanjem sistema, najčešće električnim bravama koje se ugrađuju u okvir vrata.

 

Često je u poslovnim prostorima potrebno ograničiti ili onemogućiti pristup neovlašćenim osobama, ili pratiti kretanje osoba u određenom prostoru.

Kontrolom pristupa u Vašem objektu možete kontrolisati prolazak zaposlenih ili drugih lica kroz određena vrata u određene objekte.

 

Ukoliko Vam je potrebna ugradnja sistema za kontrolu pristupa prvi korak je kontakt sa našim inženjerima koji će izaći na teren da utvrde uslove za ugradnju sistema.

Zatim se izrađuje projekat sistema.Uz pomoć projekta dobijamo i konačnu cenu ugradnje i projekat sa kalkulacijom se šalje klijentu na odobrenje.Projekat sadrži sve informacije o uređajima koji se ugrađuju, standardima koji će se koristiti prilikom ugradnje,načinu funkcionisanja sistema, rasporedu elemenata u prostoru i pojedinačne cene uređaja i usluga.

 

Ukoliko klijent prihvati ponuđene uslove i rokove,klijentu se ispostavlja predračun po projektu.

Najkasnije 48 sati posle evidentirane uplate, pristupa se ugradnji sistema za kontrolu pristupa.

 

Rokovi za izvođenje radova su navedeni u ugovoru i strogo se poštuju.

 

 

E-PRODAVNICA

Povoljna kupovina IT opreme, AV opreme,

uređaja za video nadzor...

KONTAKT

Kneza Danila 4, Beograd

011.33.40.174

060.36.36.652

Radno vreme: Radnim danom od 09h do 18h, subotom od 09h do 15h

Informacije:

Finansije:

Odgovorno lice:

Servis:

Web dizajn:

Reklamacije:

Pupin Electronics © 2017