E-Prodavnica

Kneza Danila 4, Beograd

info@epupin.rs

011.33.40.174 / 060.36.36.652

Video nadzor

Televizija zatvorenog kruga (engl. Close-circuit television, CCTV), u svom najširem smislu označava svaki televizijski sistem čiji je signal namenjen tačno određenom prijemniku ili prijemnicima koji čine zatvoreni sistem.

 

U užem smislu pod tim se podrazumevaju sistemi za video nadzor, izgrađeni na način da omogućavaju vizuelni kontakt jednog mesta sa drugim mestom. U praksi, klasični video nadzor je sistem koji se sastoji od jedne ili više video nadzornih kamera koje su povezane sa centralnim uređajem, koji vrši obradu signala dobijenih radom nadzornih kamera. Na taj način se signal prosleđuje na ekran na kome se može gledati slika dobijena radom kamere, a može se vršiti i obrada slika sa više kamera. Osim klasičnih (analognih) video nadzora, postoje i IP sistemi gde je svaka kamera svojevrstan „veb server“, koji je u stanju da svoju sliku šalje direktno na internet. Na internetu postoji mnogo stranica koje detaljno opisuju rad sistema video nadzora i nude razne komponente.

 

Video nadzor se oslanja na strateško postavljanje kamera i privatno posmatranje ulaza kamere na monitorima. Sistem se zove “osmatranje”, jer kamere, monitori i / ili video rekorderi komuniciraju preko privatnog koaksijalnog kabla ili bežične mreže. Pristup prenosu podataka je ograničen dizajnom. Stariji CCTV sistemi koriste niske rezolucije sa crno-belim prikazom slike preko monitora bez interaktivnih mogućnosti. Moderniji CCTV sistemi su u boji i visoke rezolucije, sa mogućnošću da kontrolišete video snimak po potrebi.

 

Veliki broj opcija donosi i velike nedoumice prilikom izbora sistema za video nadzor. Kontaktirajte nas, i naši inženjeri će izaći na teren i izraditi projekat koji će ispuniti sve tehničke zahteve, ali i Vaše želje i potrebe.Na osnovu projekta dobićemo i cenu izrade sistema za video nadzor, kao i rokove potrebne za ugradnju sistema.

E-PRODAVNICA

Povoljna kupovina IT opreme, AV opreme,

uređaja za video nadzor...

KONTAKT

Kneza Danila 4, Beograd

011.33.40.174

060.36.36.652

Radno vreme: Radnim danom od 09h do 18h, subotom od 09h do 15h

Informacije:

Finansije:

Odgovorno lice:

Servis:

Web dizajn:

Reklamacije:

Pupin Electronics © 2017